Тренинзи


Мал Змеј

Програмата Мал Змеј е создадена да ги пренесе сите борбени техники безболно преку игра...

Повеќе

Каратедо

Повеќе

Спец. Тренинг

*Наскоро лиценцираната програма Light2Fight започнува!

Повеќе