.

.

75%P 180*31.75*12*4 Станот Дијамант Абразивни Мелење Тркала за Легиран Челик Керамичка Чаша Jade SDC Мелење Паралелно мелење тркала

75%P 180*31.75*12*4 Станот Дијамант Абразивни Мелење Тркала за Легиран Челик Керамичка Чаша Jade SDC Мелење

DEN 960.00
Од стока


Име : Паралелно дијамант мелење тркала
Големина на : 180*31.75*12*4
Максимален дијаметар : 180mm
Внатре дијаметар : 31.75 mm
Песок Ширина : 12mm
Песок површина дебелина : 4mm
Концентрација : 75%
База материјал : Алуминиум
Вклучува : тркало
Мелење Материјал : синтетички дијаманти
Употреба : за Сечење волфрам челик, легури, керамика, стакло. Многу тешко и кршливи материјали

R

Додатоци на производи