.

.

Ултразвучно сензор ,Ултразвучно сензори XNQ40-25AT / R ( сплит ) Водоотпорен ултразвучно сензор dXNQt сензор 25ММ 40KHZ

Ултразвучно сензор ,Ултразвучно сензори XNQ40-25AT / R ( сплит ) Водоотпорен ултразвучно сензор dXNQt сензор

DEN 2184.00
DEN 2400.00
-9 %
Од стока


Тип на производ : XNQ40-25 AT / R
Категорија : Водоотпорен
Категорија : Трансиверите Сплит
Номинална фреквенција : 40.0 1.0 KHz
SPL : 130d B мин.
Осетливост : -67d B мин.
Статички capacitance : 2500 Pf 20%
Ју Жен : -
Максимален влезен напон : 180 Vp-p
Насока агол : 50 15 (-6d B)
Откривање спектар : 0.2 ~ 3m ( Рефлексија )
Резолуција : 10мм
Работна температура : -40 C ~ +80 C
Складирање температура : -40 C ~ +85 C
Случај Материјал : Алуминиум
Ултразвучно испитување на сензори XNQ40-16 ST / R ( сплит ) ултразвучно растојание сензор Ултразвучно сензори , XNQ200-18 A transceiver прецизност ултразвучно сензори Ултразвучно сензори XNQ200-12 A ултразвучно правец на сензор Рудникот снабдување ултразвучно сензори XNQ150-25 A ( еден ) ултразвучно правец на сензор Ултразвучно топлина метар сензор U1000-21 A ( еден ) ултразвучно испитување на протокот сензор Цена : 6
Taobao Цена : 5.00 Цена : 102
Taobao Цена : 85.00 Цена : 300
Taobao Цена : 250.00 Цена : 102
Taobao Цена : 85.00 Цена : 36
Taobao Цена : 30.00

R

Додатоци на производи