.

.

Ултразвучно сензор ,Ултразвучно сензори XNQ40-16CT / R ултразвучно растојание сензор ултразвучно сензор сонда 16MM 40KHZ

Ултразвучно сензор ,Ултразвучно сензори XNQ40-16CT / R ултразвучно растојание сензор ултразвучно сензор сонда

DEN 743.00
DEN 816.00
-9 %
Од стока


Големина на табелата :
Т е означен со зборовите на првото стартување на , зборот е означени со Р приемник
Производ параметри :
Тип на производ : XNQ40-16 CT / R
Категорија : Open-
Категорија : Трансиверите Сплит
Номинална фреквенција : 40.0 1.0 KHz
SPL : 115d B мин.
Осетливост : -66d B мин.
Статички capacitance : 2400 Pf 20%
Ју Жен : -
Максимален влезен напон : 6 0 Vp-p
Насока агол : 6 0 15 (-6d B)
Откривање спектар : 0.2 ~ 18 милиони ( Рефлексија )
Резолуција : 10мм
Работна температура : -20 C ~ +80 C
Складирање температура : -40 C ~ +85 C
Случај Материјал : Алуминиум
Добиените податоци е откриен во над експериментална средина , тесни за референца
Откривање коло :
Ултразвучно испитување на сензори XNQ40-16 ST / R ( сплит ) ултразвучно растојание сензор Ултразвучно сензори , XNQ200-18 A transceiver прецизност ултразвучно сензори Ултразвучно сензори XNQ200-12 A ултразвучно правец на сензор Рудникот снабдување ултразвучно сензори XNQ150-25 A ( еден ) ултразвучно правец на сензор Ултразвучно топлина метар сензор U1000-21 A ( еден ) ултразвучно испитување на протокот сензор Цена : 6
Taobao Цена : 5.00 Цена : 102
Taobao Цена : 85.00 Цена : 300
Taobao Цена : 250.00 Цена : 102
Taobao Цена : 85.00 Цена : 36
Taobao Цена : 30.00

R

Додатоци на производи