.

.

Минимален дијаметар 10мм отвори 40KHz ултразвучно сензор за дистанца мерна сонда интегрирани transceiver

Минимален дијаметар 10мм отвори 40KHz ултразвучно сензор за дистанца мерна сонда интегрирани transceiver

DEN 522.00
DEN 614.40
-15 %
Од стока


Модел :
Дијаметар : 10мм. Работи : отворена transceiver сплит .
Центар фреквенција : 40 KHz
Друга отворена transceiver продажба
Нашата отворена произведени ултразвучно сензор сонда трансдуцерот сврзување дел усвојува увезени лепак , специјален третман, избегне пролонгирана работа вибратор пролевање феномен.
Производ перформанси :
1 Номинална Фреквенција (KHz) : 40 KHz
2 емисија звучен притисок at10 V (0d B = 0.02 m Pa) : 108d B
3 приемник чувствителност at40 KHz (0d B = V / ubar) : -70d B
4 Capacitance at1 KHz,
Изглед покаже :
Transceiver подели :
Опрема за тестирање :
Животната средина опрема за тестирање :

R

Додатоци на производи