.

.

5PCSX DHT11 DHT-11 Дигитален Сензор за Температура и Влажност

5PCSX DHT11 DHT-11 Дигитален Сензор за Температура и Влажност

DEN 349.00
DEN 384.00
-9 %
Од стока


5 PCSX DHT22/AM2302 Дигитален Сензор за Температура и Влажност, го Замени SHT11 SHT15
Опис :
- DHT серија дигитален сензор за температура и влажност
- целосен опсег на калибрација, еден дигитален излез;
- влажност мерен опсег : 20% ~ 90% RH (0-50 C температурна компензација);
- температура мерен опсег : 0 ~ + 50 C;
- влажност на мерење прецизност : плус или минус 5.0% RH
- температура на мерење прецизност : + / - 2.0 C
- време на одговор :
- ниска потрошувачка на енергија
пакување, вклучувајќи :
5 PCSX DHT11 Дигитален Сензор за Температура и Влажност

R

Додатоци на производи