.

.

10PCS X Чад Сензор MQ-2 гас сензор -Електроника

10PCS X Чад Сензор MQ-2 гас сензор -Електроника

DEN 393.00
DEN 432.00
-9 %
Од стока

Затоа, употребата на такви
Тип гас сензор, чувствителноста на вредноста
Табела .Рс : На различни температури, влажност, 1000ppm Водород елемент отпор. Чувствителност карактеристики D.

R

Додатоци на производи