.

.

Ултразвучно сензор ,Ултразвучно сензори XNQ165-20A ( интегрирано ) со висока прецизност ултразвучно трансдуцерот 20MM 165KHZ

Ултразвучно сензор ,Ултразвучно сензори XNQ165-20A ( интегрирано ) со висока прецизност ултразвучно трансдуцерот

DEN 2359.00
DEN 2592.00
-9 %
Од стока


Тип на производ : XNQ165-20 A
Категорија : Висока фреквенција тип
Категорија : Transceiver
Номинална фреквенција : 165.0 8.0 KHz
Пропусниот Опсег : 6.0 KHz
Осетливост : -68d B мин.
Минимална паралелно отпорност : 280 ? 30%
Статички capacitance : 850 Pf 20%
Максимален влезен напон : 300 Vp-p
Насока агол : 14 2 (-6d B)
Откривање спектар : 0.1 ~ 2.5 m ( Рефлексија )
Заштита класа : IP65
Работна температура : -20 C ~ +80 C
Складирање температура : -40 C ~ +85 C
Случај Материјал : Пластични
Ултразвучно испитување на сензори XNQ40-16 ST / R ( сплит ) ултразвучно растојание сензор Ултразвучно сензори , XNQ200-18 A transceiver прецизност ултразвучно сензори Ултразвучно сензори XNQ200-12 A ултразвучно правец на сензор Рудникот снабдување ултразвучно сензори XNQ150-25 A ( еден ) ултразвучно правец на сензор Ултразвучно топлина метар сензор U1000-21 A ( еден ) ултразвучно испитување на протокот сензор Цена : 6
Taobao Цена : 5.00 Цена : 102
Taobao Цена : 85.00 Цена : 300
Taobao Цена : 250.00 Цена : 102
Taobao Цена : 85.00 Цена : 36
Taobao Цена : 30.00

R

Додатоци на производи