.

.

16MM сонда ултразвучно сензор transceiver transceiver 25KHz

16MM сонда ултразвучно сензор transceiver transceiver 25KHz

DEN 522.00
DEN 614.40
-15 %
Од стока


Модел :
Дијаметар : 10мм. Работи : отворена transceiver сплит .
Центар фреквенција : 25 KHz
Друга отворена transceiver продажба
Нашата отворена произведени ултразвучно сензор сонда трансдуцерот сврзување дел усвојува увезени лепак , специјален третман, избегне пролонгирана работа вибратор пролевање феномен.
Производ перформанси :
1 Номинална Фреквенција (KHz) : 25 KHz
2 емисија звучен притисок at10 V (0d B = 0.02 m Pa) 115d B на 25 KHz
3 приемник чувствителност at40 KHz (0d B = V / ubar) : -68d B
4 Capacitance at1 KHz,
Изглед покаже :
Transceiver подели :
Опрема за тестирање :

R

Додатоци на производи