.

.

4 Канал 4 Патот Инфрацрвениот Детектор На Следење На Фотоелектрически Сензор Smart Автомобил Следење Модул 4-Насочно

4 Канал 4 Патот Инфрацрвениот Детектор На Следење На Фотоелектрически Сензор Smart Автомобил Следење Модул

DEN 86.40
Од стока


4 Канал 4 Патот Инфрацрвениот Детектор На Следење На Фотоелектрически Сензор Smart Автомобил Следење Модул 4-Насочно
Опис
Овој модул е дизајниран за паметен автомобил, робот и автоматизирана машина. Тоа обезбедува еден вид на мултифункционален инфраред детектив систем за авто-машина. И таа прифаќа инфрацрвен предавател & приемникот и на компоненти како детектор. 1. Оперативен Напон : DC 3.3 V-5 V 2. Оперативен Тековни : во Текот 1А 3. Оперативен Температура : -10 °C - +50 °C 4. Лесен за инсталација и лесен за употреба. 5. 4 Канал работи посебно, не е ограничена со работа количество 6. Централна контрола коло и детектор се инсталирани одделно, на местото на инсталација не е ограничен.

R

Додатоци на производи