.

.

5 компјутери ULN2003 Stepper Моторни Возачот Одбор Модул За Arduino AVR SMD

5 компјутери ULN2003 Stepper Моторни Возачот Одбор Модул За Arduino AVR SMD

DEN 120.00
Од стока


ULN2003 Stepper Моторни Возачот Одбор Модул За Arduino AVR SMD
Опис Stepper моторни возачот одбор со ULN2003. A, B, C, D четири-фаза LED покажува статусот на stepper моторни работа. Stepper мотор со стандарден интерфејс, кога се користи директно pluggable.

R

Додатоци на производи