.

.

Микрометар окуларот микрометар obejctive микрометар мерење скала микроскоп monumented микроскоп

Микрометар окуларот микрометар obejctive микрометар мерење скала микроскоп monumented микроскоп

DEN 1200.00
Од стока

детали за производот
производ фото модел име на параметар
Г.с.-s
obejctive микрометар
двоен крст 1mm scalar / 100/0 . 01mm
г.с.-y
obejctive микрометар
слово, 1mm / 100/0 . 01mm
г.с.-ys
obejctive микрометар
збор 1inch / 100/0 . 001inch
г.с.-дс
мултифункционален obejctive микрометар
двоен крст 1mm scalar / 100/0 . 01mm . збор 50мм / 500/0 . 1mm
г.с.-dy
мултифункционален obejctive микрометар
збор 10мм / 100/0 . 1mm . слово, 1mm / 100/0 . 01mm . збор 10мм / 200/0 . 05mm
г.с.-d
мултифункционален obejctive микрометар
микрометар големина 45x45mm , mensurability минимум скала 0.1 mm , mensurability минимум аголот 1 & сте . , максимална должина 15mm , содржат крст линија , gridline , круг , квадрат
г.с.-j
резолуција плоча
темно поле 25 - 160 линија за
Технички индекс :
книга серија производи кои се користат за цел леќа monumented . спецификација на различни цена се различни . најниска 180 , резолуција плоча 1400 јуани .
monumented затоа сите е оптички леќи , сите премерување минатото , квалитет на различни цена се различни . ве молиме внимателно да ги thermoanalysis .

R

Додатоци на производи