.

.

Тркала Брзина ABS Сензор За Buick Chevrolet Cruze Опел ОПЕЛ ASTRA AMPERA ZAFIRA 13329258 12842463 6238636 13470637 1247004

Тркала Брзина ABS Сензор За Buick Chevrolet Cruze Опел ОПЕЛ ASTRA AMPERA ZAFIRA 13329258 12842463 6238636 13470637

DEN 522.24
Од стока

Забелешка!!!!!! ШОПИНГ ВОДИЧ ЗАБЕЛЕШКА : Доколку постои било ОБИЧАЈ ДАВАЧКИ,УВОЗ ТАКСИ,купувачот ќе ги сноси овие трошоци. Секоја земја има различни царина прагот, така што треба да знаат во вашата земја даночната политика. ве молиме да бидете сигурни дека вашиот автомобил тип истиот оној тип на нашиот производ линк. ве молиме мора да се провери на нашите производи на фотографии во врска ако истиот вашиот стар дел . се надеваме дека ќе може да се добие точен стоки.
ве молиме љубезно го најдете вашиот дел на број зависи нашата фотографија.тогаш се потврди ист број на нашиот веб или контактирајте со нас. Бројот ќе се појави и било каде во дел.
Детални Апликации Спецификации : Изградена на строга контрола на квалитетот стандарди Директна замена 100% фабрика тестирани Една година Гаранција Заменува дилер дел броеви :
13329258 12841556 5 S12772 SU14185 01247004 06238636 1247004
13470637 6238636 J5900906 560258 12842463 13412631 Сосема НОВ фитинг за следните години и модели : Buick Verano
Chevrolet
Cruze J300 1.4 2010/09-2015/12 1364 кзм, 103 KW, 140 КС
Cruze J300 1.4 2013/07-2015/12 1398 кзм, 74 KW, 101 КС
Cruze J300 1.6 2009/05-2015/12 1598 кзм, 80 KW, 109 КС
Cruze J300 1.6 2009/05-2015/12 1598 кзм, 83 KW, 113 КС
Cruze J300 1.6 2009/05-2015/12 1598 кзм, 91 KW, 124 КС
Cruze J300 1.7 D 2012/01-2015/12 1686 кзм, 96 KW, 131 КС
Cruze J300 1.8 2009/05-2015/12 1796 кзм, 104 KW, 141 КС
Cruze J300 1.8 2009/11-2015/12 1796 кзм, 103 KW, 140 КС
Cruze J300 2.0 CDI 2009/05-2015/12 1991 кзм, 110 KW, 150 PS
Cruze J300 2.0 CDI 2009/05-2015/12 1991 кзм, 90 KW, 123 КС
Cruze J300 2.0 CDI 2009/05-2015/12 1991 кзм, 92 KW, 125 КС
Cruze J300 2.0 CDI 2010/08-2015/12 1998 кзм, 120 KW, 163 КС
Cruze Schrägheck J305 1.4 2012/06-2015/12 1362 кзм, 103 KW, 140 КС
Cruze Schrägheck J305 1.4 2013/07-2015/12 1398 кзм, 74 KW, 101 КС
Cruze Schrägheck J305 1.6 2011/06-2015/12 1598 кзм, 91 KW, 124 КС
Cruze Schrägheck J305 1.7 D 2012/01-2015/12 1686 кзм, 96 KW, 131 КС
Cruze Schrägheck J305 1.7 TD 2013/08-2015/12 1686 кзм, 81 KW, 110 PS
Cruze Schrägheck J305 1.8 2011/06-2015/12 1796 кзм, 104 KW, 141 КС
Cruze Schrägheck J305 1.8 2011/10-2015/12 1796 кзм, 103 KW, 140 КС
Cruze Schrägheck J305 1.8 ЛПГ 2011/06-2015/12 1796 кзм, 104 KW, 141 КС
Cruze Schrägheck J305 2.0 CDI 2011/06-2015/12 1998 кзм, 120 KW, 163 КС
Cruze Schrägheck J305 2.0 CDI 2012/01-2015/12 1991 кзм, 110 KW, 150 PS
Cruze Станица Вагон J308 1.4 2012/08-2015/12 1362 кзм, 103 KW, 140 КС
Cruze Станица Вагон J308 1.4 2013/07-2015/12 1398 кзм, 74 KW, 101 КС
Cruze Станица Вагон J308 1.6 2012/08-2015/12 1598 кзм, 91 KW, 124 КС
Cruze Станица Вагон J308 1.7 TD 2012/08-2015/12 1686 кзм, 96 KW, 131 КС
Cruze Станица Вагон J308 1.8 2012/08-2015/12 1796 кзм, 104 KW, 141 КС
Cruze Станица Вагон J308 2.0 TD 2012/08-2015/12 1998 кзм, 120 KW, 163 КС
Орландо J309 1.4 2012/06-2015/12 1362 кзм, 103 KW, 140 КС
Орландо J309 1.8 2011/02-2015/12 1796 кзм, 104 KW, 141 КС
Орландо J309 1.8 ЛПГ 2011/06-2015/12 1796 кзм, 104 KW, 141 КС
Орландо J309 2.0 D 2011/02-2015/12 1998 кзм, 120 KW, 163 КС
Орландо J309 2.0 D 2011/02-2015/12 1998 кзм, 96 KW, 131 КС
Орландо J309 2.0 ЛПГ 2012/02-2015/12 1998 кзм, 103 KW, 140 КС
Volt EV 150 2011/11-2015/12 111 KW, 151 КС
"Опел"
Ampera EV 150 2011/11-2015/12 111 KW, 151 КС
Astra GTC J 1.4 2011/10-2015/12 1364 кзм, 103 KW, 140 КС
Astra GTC J 1.4 2011/10-2015/12 1364 кзм, 88 KW, 120 КС
Astra GTC J 1.4 2011/10-2015/12 1398 кзм, 74 KW, 101 КС
Astra GTC J 1.6 2011/10-2015/12 1598 кзм, 132 KW, 180 PS
Astra GTC J 1.6 CDTi 2014/07-2015/12 1598 кзм, 100 KW, 136 КС
Astra GTC J 1.6 CDTi 2014/07-2015/12 1598 кзм, 81 KW, 110 PS
Astra GTC J 1.6 СИДИ 2012/12-2015/12 1598 кзм, 125 KW, 170 КС
Astra GTC J 1.6 СИДИ 2013/07-2015/12 1598 кзм, 147 KW, 200 КС
Astra GTC J 1.7 CDTi 2011/10-2015/12 1686 кзм, 81 KW, 110 PS
Astra GTC J 1.7 CDTi 2011/10-2015/12 1686 кзм, 96 KW, 131 КС
Astra GTC J 1.8 2011/10-2015/12 1796 кзм, 103 KW, 140 КС
Astra GTC J 2.0 2012/04-2015/12 1998 кзм, 206 KW, 280 КС
Astra GTC J 2.0 Bi Turbo CDTi 2012/10-2015/12 1956 кзм, 143 KW, 194 КС
Astra GTC J 2.0 CDTi 2011/10-2015/12 1956 кзм, 121 KW, 165 КС
Astra J 1.3 CDTi 2009/12-2015/12 1248 кзм, 70 KW, 95 КС
Astra J 1.4 2009/12-2015/12 1398 кзм, 64 KW, 87 КС
Astra J 1.4 2009/12-2015/12 1398 кзм, 74 KW, 100 КС
Astra J 1.4 ЛПГ 2012/01-2015/12 1364 кзм, 103 KW, 140 КС
Astra J 1.4 Турбо 2009/12-2015/12 1364 кзм, 103 KW, 140 КС
Astra J 1.4 Турбо 2010/10-2015/12 1364 кзм, 88 KW, 120 КС
Astra J 1.6 2009/12-2015/12 1598 кзм, 85 KW, 115 КС
Astra J 1.6 CDTi 2014/01-2015/12 1598 кзм, 100 KW, 136 КС
Astra J 1.6 СИДИ 2012/12-2015/12 1598 кзм, 125 KW, 170 КС
Astra J 1.6 Турбо 2009/12-2015/12 1598 кзм, 132 KW, 180

R

Додатоци на производи