.

.

моќ алатка на батерија,Paslode 7.2 V,1500mAh,Ni cd,b72a bd102cr,hbd72tr,

моќ алатка на батерија,Paslode 7.2 V,1500mAh,Ni cd,b72a bd102cr,hbd72tr,

DEN 1051.20
Од стока


Па 7.2 V
Одговара Па Алатки :
bd102cr,hbd72tr
Заменете Paslode оригинална батерија :
b72a bd102cr,hbd72tr
Valtage : 7.2 V
Клетка : Ni-CD
Капацитет : 1.5 Ах

R

Додатоци на производи