.

.

F5AL250V Стакло Осигурување Цевка F5A250V F5A Осигурач 5A 5X20MM 100 КОМПЈУТЕРИ

F5AL250V Стакло Осигурување Цевка F5A250V F5A Осигурач 5A 5X20MM 100 КОМПЈУТЕРИ

DEN 284.00
DEN 312.00
-9 %
Од стока

Модел : F5 AL250 V Струја : 5 A Voltage250 V Материјал : стакло карактеристични Брзи пауза Големина : 5 X20 MM Пакување : 100 / кутија
Осигурач здрав разум : 2 главата капа со осигурач главата е врежано, на пример F1 A250 V Експрес да 1А Осигурач Единица струја, 1 A НА осигурач Максимална го издржат вредност! Должина е 20 Мм, со дијаметар од 5 Mm, 5×20 Осигурач。 Должина е 30 Мм, со дијаметар 6 6×30 Осигурач。 AFuse моќта на електрична машина се пресметува. Големината на осигурач струја се пресметува со електрични апарати за Напон= може да се зголеми тековната правилно; на пример 500 W Електричен апарат, Напон 220 V Одберете осигурач 500 освен 220=2.27 Со Тековната можат да бидат избрани 2.5 Осигурач。
Брз break Slow пауза Брзо пауза Брзо се пробие на Осигурувачот пред да општ модел F почетокот на буква, на пример F1 AL250 V 。 Бавно се скрши Бавно се скрши на Осигурувачот пред да општ модел Т почетокот на буква, на пример T1 AL250 V 。Брзо се скрши。

Материјал:
Калај
Стандарди За Безбедност:
Осигурувачи
Кршење Капацитет:
Осигурувачи
Употреба:
Осигурувачи
R

Додатоци на производи