.

.

T4AL250V Бавно се Топи Осигурач Цевка 5X20MM T4A250V Осигурување Цевка T4A 250V 1 Кутија 100 КОМПЈУТЕРИ

T4AL250V Бавно се Топи Осигурач Цевка 5X20MM T4A250V Осигурување Цевка T4A 250V 1 Кутија 100 КОМПЈУТЕРИ

DEN 306.00
DEN 336.00
-9 %
Од стока

Модел : T4 AL250 V Струја : 4А-Voltage250 V Материјал : стакло карактеристичен Бавен пауза Големина : 5 X20 MM Пакување : 100 / кутија
5 X20 бавно се топи стакло безбедност цевка T0.4А-T0.5 A T0.75 A T1 A Т1.5 A T2 A T2.5 A T3 A T3.15 A T4 A T5 A T6 A T6.3А T7 A T8 A T10 A T15 A
Осигурач здрав разум : 2 главата капа со осигурач главата е врежано, на пример F1 A250 V Експрес да 1А Осигурач Единица струја, 1 A НА осигурач Максимална го издржат вредност! Должина е 20 Мм, со дијаметар од 5 Mm, 5×20 Осигурач。 Должина е 30 Мм, со дијаметар од 6 Мм 6×30 Осигурач。 AFuse моќта на електрична машина се пресметува. Големината на осигурач струја се пресметува со електрични апарати W Напон= може да се зголеми тековната правилно; на пример 500 W Електричен апарат, Напон 220 V Одберете осигурач 500 освен 220=2.27 Со Тековната можат да бидат избрани 2.5 Осигурач。
Брз break Slow пауза Брзо пауза Брзо се пробие на Осигурувачот пред да општ модел F почетокот на буква, на пример F1 AL250 V За кола, додека тековната надминува нејзината номинална вредност, тоа осигурувачи одеднаш и може да се користи само за кратки-коло заштита. Бавно се скрши Бавно се скрши на Осигурувачот пред да општ модел Т почетокот на буква, на пример T1 AL250 V 。Брзо се скрши。

Материјал:
Калај
Стандарди За Безбедност:
Осигурувачи
Кршење Капацитет:
Осигурувачи
Употреба:
Осигурувачи
R

Додатоци на производи