.

.

30мм 12V Држи Electromagnet Лифт 10kg Електромагнетниот

30мм 12V Држи Electromagnet Лифт 10kg Електромагнетниот

DEN 365.28
Од стока


Модел : HCNE1-P30/22
12 VDC Сосема нови во кутија 30мм OD 22mm висина држи electromagnet
Модел
D
d
H
М
P
L
Моќност
Сила
Тежина
мм
мм
мм
-
мм
мм
W
N
g
HCNE1-P13
Φ13
Φ5
30
М3
6
200
2.5
12
20
HCNE1-P20
Φ20
Φ8
15
М3
6
200
3
25
15
HCNE1-P25
Φ25
Φ10
20
M4
6
200
4
50
50
HCNE1-P30
Φ30
Φ12
22
M4
6
250
5
100
80
HCNE1-P32
Φ32
Φ13
22
M4
6
250
5
140
90
HCNE1-P34
Φ34
Φ16
18
M4
6
250
6
180
90
HCNE1-P40
Φ40
Φ18
20
М5
8
250
8
250
130
HCNE1-P49
Φ49
Φ22
21
M6
8
300
10
400
230
HCNE1-P50
Φ50
Φ20
27
М5
8
300
10
500
300
HCNE1-P59
Φ59
Φ27
34
М8
10
300
12
700
560
HCNE1-P65
Φ65
Φ26
30
М8
12
300
13
800
600
HCNE1-P80
Φ80
Φ34
38
М8
12
300
14
1000
1100
HCNE1-P100
Φ100
Φ42
40
М8
15
300
15
1200
1900

R

Додатоци на производи