.

.

БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗОТ C2 темна позадина отпечаток идентификација модул Индукција моќ 3.3 V или 5V

БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗОТ C2 темна позадина отпечаток идентификација модул Индукција моќ 3.3 V или 5V

DEN 3120.00
Од стока


Оптички модул големина (L x W x H) : должина 52mm X ширина 21mm X висока 21mm
Релативна влажност :

R

Додатоци на производи