.

.

спа Контролер Пакет Трансформатор за КИНЕСКИ ETHNK ТОПЛА КАДА СПА КОНТРОЛА ПАКЕТ d KL8-2, TCP8-2, KL8-3, TCP8-3

спа Контролер Пакет Трансформатор за КИНЕСКИ ETHNK ТОПЛА КАДА СПА КОНТРОЛА ПАКЕТ d KL8-2, TCP8-2, KL8-3, TCP8-3

DEN 7604.00
DEN 8544.00
-11 %
Од стока


спа Контролер Пакет Трансформатор за КИНЕСКИ ETHNK ТОПЛА КАДА СПА КОНТРОЛА ПАКЕТ d KL8-2, TCP8-2, KL8-3, TCP8-3
за други модел, pls проверете ги вашите стари трансформатор, ако параметарот и инсталирате големина е ист, тоа ќе може да се замени други стари трансформатор.

R

Додатоци на производи