.

.

3DRobotics 3DR Радио 433MHz 915Mhz 915 Telemetry Комплет за Стандарден Верзија APM APM2.6 pixhawk 2.4.6 F16613/14

3DRobotics 3DR Радио 433MHz 915Mhz 915 Telemetry Комплет за Стандарден Верзија APM APM2.6 pixhawk 2.4.6 F16613/14

DEN 1007.52
Од стока


3 DRobotics 3 DR Радио 433 MHz/ 915 Mhz 915 Telemetry Комплет за Стандарден Верзија APM APM2.6 pixhawk 2.4.6
Забелешка : две опции, Пакет 1 значи 433 MHz и Пакет 2 значи 915 Mhz
3 DR Telemetry Комплет Спецификации - Многу мали димензии - мала тежина (под 4 грама без антена) - 915 MHz/433 MHz - Receiver sensitivity да -121 d Bm - Пренесува енергија до 20d Bm (100m W) - Транспарентно сериски линк - Воздух податоци стапки до 250kbps - MAVLink протокол кадрирање и статус известување - Фреквенција подрипнувајќи се шири спектар (FHSS) - Адаптивни време поделба мултиплексирање (TDM) - Поддршка за LBT и AFA - да се Конфигурираат должност циклус - Изградена во грешка, поправи код (може да се поправи до 25% на податоци малку грешки) - Покажа опсег од неколку километри, со мала omni антена - Може да се користи со bi-directional засилувач за уште повеќе спектар - Отворен код на фирмверот НА команди за радио configuration (конфигурација) - RT команди за радио далечински configuration (конфигурација) - Адаптивни проток контрола кога се користи со APM - врз Основа на HM-TRP радио модули, со Si1000 8051 микро-контролор и Si4432 радио модул

R

Додатоци на производи