.

.

Оригиналниот SUNON KDE1285PTV1 13.MS.B4061.AR.GN 85mm*25мм 12v. 3.6 w 3wire серверот инверторот вентилаторот за ладење

Оригиналниот SUNON KDE1285PTV1 13.MS.B4061.AR.GN 85mm*25мм 12v. 3.6 w 3wire серверот инверторот вентилаторот

DEN 3027.00
DEN 3983.52
-24 %
Од стока


SUNON 8525 8.5 CM фан
750e Optoma проектор главата светлина фаза со вентилатор
KDE1285 PTV1 DC12 V 3.6 W половина рамка ( една страна само со фиксен елемент -bit )
3 мали конектор линија

R

Додатоци на производи