.

.

Јапонија NMB NMB 0.12 три линија 1204KL-04W-B59 3010 12V вентилаторот за ладење

Јапонија NMB NMB 0.12 три линија 1204KL-04W-B59 3010 12V вентилаторот за ладење

DEN 1416.00
Од стока


Тип на производ : 1204 KL-04 W-B59
Димензии : 30 х 30 x 10мм
Номинална напон : DC12 V
Напон спектар : DC6.0to13.8 V
Мотор моќност : 0.12 A (номинална струја)
Номинална брзина : 10500rpm
Максималниот волумен воздух : 0.11 M /min 3.8 CFM?
Големината на ветрот притисок : 54 Pa
Бучавата индекс (A) : 27d B
Температурата опсег : -30.. +65 ° C [] : одржување слободни имајќи структурата на двоен топката имајќи животен век [] : 40 ° C очекуваниот век на 80000 часа [] : ротација насока на ветрот е испразнета од заградата, со кои се соочува роторот ротирачки насока на стрелките на часовникот [водството] : + Црвено - Црна : бела [материјал] : стаклени влакна засилен пластика, PBT школка, ПА се остава

R

Додатоци на производи