.

.

RV2-8 месинг црвено кружни пред изолирани терминал ладно-цедените терминал бакар носот

RV2-8 месинг црвено кружни пред изолирани терминал ладно-цедените терминал бакар носот

DEN 652.80
Од стока


Нарачката забелешка изолација обвивка во боја : / red / жолта / Зелена / Црна

R

Додатоци на производи