.

.

RV1.25-5 месинг црвено кружни пред изолирани терминал ладно-цедените терминал бакар носот

RV1.25-5 месинг црвено кружни пред изолирани терминал ладно-цедените терминал бакар носот

DEN 470.40
Од стока


Нарачката забелешка изолација обвивка во боја : / red / жолта / Зелена / Црна

R

Додатоци на производи