.

.

RV1.25 - 4 месинг црвено кружни пред изолирани терминал ладно-цедените терминал бакар носот

RV1.25 - 4 месинг црвено кружни пред изолирани терминал ладно-цедените терминал бакар носот

DEN 408.00
Од стока


Нарачката забелешка изолација обвивка во боја : / red / жолта / Зелена / Црна

R

Додатоци на производи