.

.

RV3.5-5 месинг црвено кружни пред изолирани терминал ладно-цедените терминал бакар носот

RV3.5-5 месинг црвено кружни пред изолирани терминал ладно-цедените терминал бакар носот

DEN 456.00
Од стока


Нарачката забелешка изолација обвивка во боја : / red / жолта / Зелена / Црна

R

Додатоци на производи