.

.

2014 newset нема моќ кабинет лозинка за заклучување/ складирање кабинети заклучување / безбедно мали заклучување/Правец случајно

2014 newset нема моќ кабинет лозинка за заклучување/ складирање кабинети заклучување / безбедно мали заклучување/Правец

DEN 684.00
DEN 720.00
-5 %
Од стока


1. Лозинката или копче за да се отвори за заклучување, со функција на ветрот. 2. Да не треба да исклучите лозинка ковчегот, кога се отвори ковчегот директно се повлече справи може да биде отворен резервоар (со правец на заклучување) 3. Иницијалната лозинка е 0000 4. Каков вид на комбинација на ковчегот, го користите ковчегот лозинка 5. Си ја заборавивте лозинката достапни копче кабинет 6. Се отвори по ковчегот може да се бара код дупка поврати лозинката Материјал : ABS antistatic заштита на животната средина пламен retardant материјал

R

Додатоци на производи