.

.

Kebab нож моторни посебно се продава за KS100E maintainance shawarma kebab slicer производител на мотори снабдување трговија на големо

Kebab нож моторни посебно се продава за KS100E maintainance shawarma kebab slicer производител на мотори снабдување

DEN 5911.00
DEN 6288.00
-6 %
Од стока


Моторни слики
Над Моторот(enginee) е само погодна за под kebab slicer.

R

Додатоци на производи