.

.

MZG Мелничката SPKN1504EDT31R ZP1521 Плоштадот Солидна Карбид Порталот Мелничката Cermet Инсерти за Обработка на Челик

MZG Мелничката SPKN1504EDT31R ZP1521 Плоштадот Солидна Карбид Порталот Мелничката Cermet Инсерти за Обработка

DEN 1728.00
DEN 2160.00
-20 %
Од стока

и покрај тоа,метал како што се Co, Ni, Cr,Mo се вклучени во некои сечење на материјалот. Дисперзија на скршено парче може да предизвика повреди.
Ве молиме поставете внесува со испорачаниот клуч само, и потврди дека внесува или делови се стегната целосно.
Countermeasures : ве Молиме да користите безбедност објект, како што се безбедноста очила и заштитни ракавици
Рана размена на алатки е подобро.
Countermeasures : ве Молам исчисти вметнете џебови или стегање делови пред поставување на insert.MZG Крајот Мелница Настава Безбедност Белешки за Сечење Алатка 1 : Вовед MZG го стави на "претпазливост" или "предупредување" етикетата на пакувањето на алатка за сечење на производи, но тоа не е на алатката за себе. Пред да го користите и справување со сите алатка за сечење на производи и алатка за сечење материјали, бидете сигурни да го прочитате ова упатство, па тие се користат правилно. 2 Основа Информации за Алатка за Сечење Материјали 2-1 Технички Услови Алатка за Сечење Материјал : Терминологија за алатка за сечење материјали,како што се Зацементира Карбид, Обложени Карбид,Cermet, Обложени Cermet,Керамика, бибиси арапски и PCD. Исто така, како дел од вашата безбедност образование,ве молиме бидете сигурни да се запознаат сите на вашиот вистински оператори со содржина на ова упатство.
Precariousness : Злоупотреба или несоодветни работни услови може да предизвика алатка кршење или дисперзија на скршени парчиња.
Countermeasures : ве Молиме да користите безбедност објект, како што се безбедноста очила и заштитни ракавици
Ве молиме да се спроведе тест-операција пред сечење, и потврди дека нема вибрации или необичен звук.
Countermeasures : ве Молиме да го користите во опсегот на нашите препорачува сечење состојба. Погледнете го нашиот каталог или упатството за употреба. Точноста и билансот на машина вретено треба да се провери и да се прилагоди редовно да се спречи носат на лого поради ексцентричен ротација.
Countermeasures : Кога ќе ја поставите алатки на машина или се земе алатки од случајот, ве молиме да се носат заштитни ракавици. Ве молиме поставете користење на испорачаниот клуч само.
Countermeasures : ве Молиме да го користите во опсегот на нашите препорачува сечење состојба. внесува или тело може да се скрши.MZG Мелничката Внесува Параметар

5. При ракувањето, ве молиме да обрнете посебно ракување за безбедноста. 2-2 Физички Својства Apprearance : Зависи од материјали(на пример, Сива,Црна,Злато,и др.Општи Сечење Алатки
Претпазливост за користење на алатки за сечење
Precariousness : Директен допир на остар сечење на работ може да предизвика повреда.
Countermeasures : не допирајте на работното парче со гола рака.Indexable Сечење Алатки
Precariousness : Ако вметнете или други алатка делови не се правилно инсталирани, тие може да падне или да се кршат кои може да предизвикаат повреди.MZG Мелничката Внесува Пакување Информации Millling Внесува Пакување Информации
4. : Карбид 9~16, Cermet 5~9, Керамички 2~7,CBN/PCD 3~5 2-3 Состав Карбид, Нитрид,Јаглерод-нитрид и Оксид со W,Ti, Al, Si, Та,Б, и др. Никогаш не користете влошки или други делови од оние кои се пропишани. Карбид Материјал : Цемент Карбид со WC(Волфрам Карбид) како главна компонента.
Precariousness : Дисперзија на загреана или продолжено чипови може да предизвика повреда или изгори. Директен допир на алатки и материјали за кратко време по сечење може да предизвика изгори.) Мирис : Нема Цврстина : Карбид/Cermet 5~30 GPa HV, Керамички 10-40 GPa HV CBN 20~50 GPa HV,PCD 80~120 GPa HV Сп.
Precariousness : Ако се внесува премногу цврсто стегната со ребалансот на алатки како цевка итн.
Во случај на користење на масло-coolant, ве молиме осигурете се дека има доволно оган-заштитна опрема.
Countermeasures : ве Молиме не работат околу Опасен зоната, во која има некои можноста за пожар или експлозија.MZG Millling Внесува Објект Спецификите
MZG Мелничката Внесува Спецификација Параметар
2.
Precariousness : Недостаток на динамичка рамнотежа во текот на високо-брзински револуции доведува до вибрациите што може да се направи алатка пауза.

Сечење на работ дијаметар:
SPKN1504EDT31R ZP152
Бренд Име:
MZG
Број На Модел На:
SPKN1504EDT31R ZP1521
Вкупна Должина:
11mm
Дијаметар:
10мм
Тип:
Крајот Мелница
Обложување:
Никој
Материјал:
Нерѓосувачки Челик
R

Додатоци на производи