.

.

Флексибилни Рака со Менгеме Стојат ZJ-715 Микроскоп Стојат

Флексибилни Рака со Менгеме Стојат ZJ-715 Микроскоп Стојат

DEN 11952.00
Од стока


Спецификација :
Вертикална Пост Висина : 384mm
Вертикална Пост Кол : Φ37.2mm
Хоризонтална Рака Должина : 330mm
База Димензии : 104x77x136mm
Планината Адаптер Големина на Трибина : Φ22.2mm
Отворање на менгеме : 0~40mm
Нето тежина : 11.19 kg
Димензии : 330x150x405mm

R

Додатоци на производи