.

.

PH-209H Прирачник Мултидимензионална Combinating Единици, Прирачник Мулти-оската Фаза, Прецизни Мобилна Станица

PH-209H Прирачник Мултидимензионална Combinating Единици, Прирачник Мулти-оската Фаза, Прецизни Мобилна Станица

DEN 13224.00
Од стока

Табела големина 65mm × 65mm Drive mode микрометар главата на Возачот централна возење позиција X, Y удар 25mm Најмалите скала 10μ/0.5 μ Точноста 3μ/1.5 μ Минимум вредноста (референца) 2μ/0.1 μ Водич во форма на крст-ролери води Сметководствена 10kg Правост 2μ Табела паралелизам 15μ Движење паралелно 8μ Тежина 1kg 1.3 кг Duralumin материјал Црна елоксирани површински третман Комбинација Производи Висока прецизност прирачник за превод фаза PP110-25-65 H Количина : две групи Висока прецизност прирачник за превод фаза PP110-25-65 H Количина : две групи Декартови фиксна блок PJK02 Количина : една

R

Додатоци на производи