.

.

ZJ-319 Крилја Стојат Мулти Функција на Поддршка

ZJ-319 Крилја Стојат Мулти Функција на Поддршка

DEN 148896.00
Од стока


Спецификација :
Обемот носителот : Φ76mm
Вертикална Пост Висина : 410mm
Вертикална Пост Кол. : Φ37.2mm
Хоризонталната Должина : 310mm
Хоризонтална Кол. : Φ37.2mm
База
Стојат Грлото Длабочина : 124mm
Димензии : 380x395x12mm
Хоризонтална Агол На Ротација : 360° Rotatable
Хоризонтална Рака Патуваат на Далечина на Z-Оска : 260mm
Хоризонтална Рака се Водат Опсег : 160mm
Нето тежина : 26.24 kg (57.85 lbs)
Димензии : 520x560x430mm

R

Додатоци на производи