.

.

PH-304H Прирачник Мултидимензионална Combinating Единици, Прирачник Мулти-оската Фаза, Прецизни Мобилна Станица

PH-304H Прирачник Мултидимензионална Combinating Единици, Прирачник Мулти-оската Фаза, Прецизни Мобилна Станица

DEN 16800.00
Од стока

Модел PH-304 H Функции X, Y, Z три димензионални прилагодување Табела големина 60mm × 60mm Drive mode микрометар шефот на Централната вози страна возачот возење позиција Удар 13mm Најмалите скала 10μ/0.5 μ Точноста 3μ/1.5 μ Минимум вредноста (референца) 2μ/0.1 μ Водич во форма на крст-ролери води Сметководствена 8kg Правост 2μ Табела паралелизам 15μ Движење паралелно 8μ Тежина за 1,2 кг Duralumin материјал Црна елоксирани површински третман Комбинација Производи : Висока прецизност прирачник за превод фаза PP110-13-60 H Количина : три Висока прецизност прирачник за превод фаза PP110-13-60 CH Количина : три Декартови фиксна блок PJK02 Количина : еден Декартови фиксна блок PJK02 Количина : една

R

Додатоци на производи