.

.

Пластични Рамен Грб Круг, Овал Срцето Лак Форма Имитација Бисери Cabochons Монистра Шарм Коцки Bezels База Прилагодувања За Додатоци

Пластични Рамен Грб Круг, Овал Срцето Лак Форма Имитација Бисери Cabochons Монистра Шарм Коцки Bezels База

DEN 42.00
DEN 48.00
-12 %
Од стока


Производ ID : 26290 Име на Производ : Рамен Грб Овална Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 14*10ММ
Производ ID : 24365 Име на Производ : Рамен Грб Срце Облик Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Беж
Големина : 14 MM
Производ ID : 24362 Име на Производ : Рамен Грб Срце Облик Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 14 MM
Производ ID : 24264 Име на Производ : Рамен Грб Цвет Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 12.5 MM
Производ ID : 24263 Име на Производ : Рамен Грб Цвет Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Беж
Големина : 12.5 MM
Производ ID : 24262 Име на Производ : Двоен Страна Имитација бисери Лак Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 18*10ММ
Производ ID : 24261 Име на Производ : Двоен Страна Имитација бисери Лак Материјал : Пластика
Боја : Беж
Големина : 18*10ММ
Производ ID : 24260 Име на Производ : Рамен Грб Срце Облик Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 7.5 MM
Производ ID : 22663 Име на Производ : Рамен Грб Marquise Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Беж
Големина : 5*10ММ
Производ ID : 22114 Име на Производ : Рамен Грб Срце Облик Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 6 MM
Производ ID : 26153 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра
Материјал : Пластика
Боја : Светло Розова
Големина : 8 MM
Производ ID : 24364 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Беж
Големина : 14 MM
Производ ID : 24363 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Беж
Големина : 11.5-12 MM
Производ ID : 24361 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 14 MM
Производ ID : 24360 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 12 MM
Производ ID : 22507 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Беж
Големина : 10ММ
Производ ID : 22506 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Беж
Големина : 8 MM
Производ ID : 22505 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Беж
Големина : 6 MM
Производ ID : 22175 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 8 MM
Производ ID : 22113 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 10ММ
Производ ID : 20044 Име на Производ : Рамен Грб Тркалезна Форма Имитација бисери Cabochons Монистра Материјал : Пластика
Боја : Бела
Големина : 6 MM

Објектот Дијаметар:
Round 6MM 500PCS, Round 8MM 500PCS, Round 10MM 200PCS, Round 12MM 200PCS, Round 14MM 200PCS, Heart 6MM 500PCS, Bow 18x10mm 200PCS, Flower 12.5mm 300PCS, Heart 14MM 100PCS, Oval 14x10mm 200PCS, Heart 7.5MM 500PCS
Материјал:
Пластични
Објектот Форма:
Тркалезна Форма
Број На Модел На:
22114 22663 24260 24261 24262 24263 24264 24362 24365 26290 20044
Тип На Објект:
Монистра
Парична казна или Моден:
Моден
Материјал:
Пластични
боја:
Бела или Бисери во Боја
R

Додатоци на производи