.

.

2 парчиња 20W 220 ohm Р 220ohm 220R 5% Цемент Керамички Моќ Хоризонтална Отпорност на Отпорник Бесплатен превозот Висок Квалитет

2 парчиња 20W 220 ohm Р 220ohm 220R 5% Цемент Керамички Моќ Хоризонтална Отпорност на Отпорник Бесплатен превозот

DEN 217.44
Од стока


Керамички Цемент Моќ Отпорник 20 W Големина : 61mm X 12mm X 12mm (Приближно)

R

Додатоци на производи