.

.

Напредни анатомски модел, Lobule и Alveolus на белите Дробови

Напредни анатомски модел, Lobule и Alveolus на белите Дробови

DEN 5616.00
Од стока


Напредни анатомски модел, Lobule и Alveolus на белите Дробови
Опис На Производот
1. Оваа единица се состои од Lobule модел и Alveolus модел.
2. HR/A13011-1 се Зголемува lobule : Покажува терминал bronchiole, Респираторен bronchiole,
алвеоларна епител, итн.; 25 позиции се прикажува на екранот. Големина на : 28*21*14.5 CM
HR/A13011-2 се Зголемува alveolus модел : Покажува alveolus, алвеоларна epethelium, алвеоларна
saccules, alveola канали и алвеоларна capillary; 10 делови се прикажува на екранот. Големина на : 16.5*21*8 CM
G. W. : 2.25 KG

R

Додатоци на производи