.

.

Напредни Уво Анатомски Модел

Напредни Уво Анатомски Модел

DEN 1824.00
Од стока


Напредни Уво Анатомски Модел
Производи Детали :
* 5 пати живот-големина модел; 4 делови
* го покажува надворешно,средно и внатрешно уво.
* го покажува позицијата на рамнотежа орган на човечкото тело.
* Големина на : 42*24*16 CM
* Материјал : напредни ПВЦ и боја

R

Додатоци на производи