.

.

15Yard две тон daisy цвет venise чипка намали дијаметар 1.2 см ПЕТ БОИ

15Yard две тон daisy цвет venise чипка намали дијаметар 1.2 см ПЕТ БОИ

DEN 475.20
Од стока


еден парчиња е 15 Yard должина.
Боја БР 1
Боја НЕ 2
Боја БР 3
Боја БР 4
Боја НЕМА 5

R

Додатоци на производи