.

.

Оригиналниот А+ Одделение M215HTN01.1 користи за Леново A305 C445 и V38K сите во еден КОМПЈУТЕР со lcd панел

Оригиналниот А+ Одделение M215HTN01.1 користи за Леново A305 C445 и V38K сите во еден КОМПЈУТЕР со lcd панел

DEN 7776.00
DEN 8640.00
-10 %
Од стока

Оригиналниот А+ Одделение M215 HTN01.1 користи за Леново A305 C445 и V38 K сите во еден КОМПЈУТЕР со lcd панел

R

Додатоци на производи