.

.

Висока густина на сцената осветлување извор TX-3636W150 бела светлина 150 w висока моќност LED светилка мушка медицински фитил

Висока густина на сцената осветлување извор TX-3636W150 бела светлина 150 w висока моќност LED светилка мушка

DEN 2346.24
Од стока


Карактеристики, предмет, Светлина емитуваат област е мал, енергија до 5 w/mm 2 беше по единица површина, високо ниво на оптичка густина; На phosphor слој технологија, температура на бојата се покаже добар значи да се прилагодува светлината боја конзистентност; Сите три бои и четири бои производи дистрибуција, аналогија melange ефект е најдобро; Thermoelectric поделба eutectic куќишта, безбедност, висока сигурност, лесен за инсталација; Преку сертификација на животната средина, во согласност со барањата за заштита на животната средина.
Е погодна за архитектонски осветлување, медицински осветлување, проекција на екранот, забава осветлување, итн. Item Code Co Ior Ако(м) Vf(V) λd(nm)/УПТ(К) Лумен(lm)
Р θ Ѕ-В
(К/W) LES(мм) 3636 W150 Бела 11000 12-16 6500-8500 8500-9500 0.11 6.5 X6.5

R

Додатоци на производи