.

.

Компатибилен Проектор светилка за 3M 78-6969-8778-9/78-6969-8583-3/78-6969-8920-7/EP1625/MP8725/MP8625/MP8735/MP8635/MP8635B/MP8725B

Компатибилен Проектор светилка за 3M 78-6969-8778-9/78-6969-8583-3/78-6969-8920-7/EP1625/MP8725/MP8625/MP8735/MP8635/MP8635B/MP8725B

DEN 3602.00
DEN 3792.00
-5 %
Од стока


Замена светилка модул за следниве проектор/TV :
3 M MP8625, MP8635, MP8725, MP8735
ACER 7753 C, 7755 C
HITACHI CP-S840 A, КП-S840 W, КП-S840 WA, КП-S935 W, КП-S938 W, КП-X840 WA, КП-X938, КП-X940 E, КП-X940 W
LIESEGANG dv 225, dv 225 A, dv 325
SELECO SLC650 X
VIEWSONIC PJ1035-2, PJL1035, PJL855
Дел Број : 78-6969-8583-3, 78-6969-8778-9, 78-6969-8920-7, DT00205, RLU-150-03 A Wattage : 150 W Светилка Живот : 2000 часа
Оваа светилка е продаден со Модул и домување ВКЛУЧЕНИ

R

Додатоци на производи