.

.

2x 1.25 32-милиметри Хром Handlebar Планината Стегач За Харли Стрит Боб FXDB 2007- Наследство Софтејл Класичен FLSTC 1988-

2x 1.25 32-милиметри Хром Handlebar Планината Стегач За Харли Стрит Боб FXDB 2007- Наследство Софтејл Класичен

DEN 964.00
DEN 1338.72
-28 %
Од стока

25"(32-милиметри) Обичај шарки менгеме цврсто костец на handlebar и се заклучува часовникот или мерач на температура во позиција Обезбедува алтернатива монтажа позиција ако handlebar контрола менгеме заградата е окупирана од страна на други додатоци Лесно да го инсталирате во вашиот избор на локација по должината на лентата Заменува Дел Број 10800055 Fitment : Switchback FLD 2012-2016 Стрит Боб FXDB 2007-2016 Дуна лоу Рајдер FXDL 2014-2016 1993-2006 2007-2009 Софтејл Тенок FLS 2012-2016 Софтејл Тенок S FLSS 2016 година Наследство Софтејл Класичен FLSTC 1988-2016 Софтејл Делукс FLSTN 2005-2016 Спортските 1200 Обичај XL1200 C 2012-2016 1996-2010 Super Low 1200 T XL1200 T 2014-2016 Седумдесет и Две XL1200 V 2012-2016 Четириесет и Осум XL1200 X 2010-2016 Super Low XL883 L 2011-2016 Iron 883 XL883 N 2009-2016 Роуд Кинг FLHR 1995-2016 Електра Глајд Ултра Класик FLHTCU 2014-2016 Електра Глајд Ултра Класик Ниска FLHTCUL 2015-2016 Електра Глајд Ултра Ограничен FLHTK 2010-2016 Ултра Ниски Ограничена FLHTKL 2015-2016 CVO Ограничен FLHTKSE 2014-2016 Стрит Глајд FLHX 2006-2016 Стрит Глајд Посебни FLHXS 2014-2016 CVO Улица Планирам FLHXSE 2015-2016 Три Глајд Ултра FLHTCUTG 2014-2016 најт Род Посебни VRSCDX 2007-2016 V Род VRSCF 2009-2016 CVO Софтејл Делукс FLSTNSE 2014-2015 Дуна Супер Глајд Кастом FXDC 2005 2007-2014 CVO Роуд Кинг FLHRSE6 2014 Blackline FXS 2011-2013 Роуд Кинг Класичен FLHRC 2007-2013 CVO Роуд Кинг FLHRSE5 2013 Електра Глајд Класичен FLHTC 2007-2013 1987-2005 1984-1985 Електра Глајд Ултра Класик FLHTCU 2007-2013 1989-1997 CVO Електра Глајд Ултра Класик FLHTCUSE8 2013 Три Глајд Ултра Класик FLHTCUTG 2009-2013 CVO Софтејл Конвертибилна FLSTSE3 2012 1200 Nightster XL1200 N 2007-2012 XR1200 X XR1200 X 2011-2012 CVO Електра Глајд Ултра Класик FLHTCUSE7 2012 CVO Стрит Глајд FLHXSE3 2012 Софтејл Крстот Коски FLSTSB 2008-2011 CVO Софтејл Конвертибилна FLSTSE2 2011 Софтејл Рокер C FXCWC 2008-2011 Спортските 1200 Ниска XL1200 L 2006-2011 CVO Електра Глајд Ултра Класик FLHTCUSE6 2011 CVO Стрит Глајд FLHXSE2 2011 Стрит Глајд Trike FLHXXX 2010-2011 Супер Глајд FXD 2007-2010 1995-2005 CVO Софтејл Конвертибилна FLSTSE 2010 Софтејл Обичај FXSTC 2007-2010 1986-1999 Спортските 883 Ниска XL883 L 2010 2005 Спортските XR1200 XR1200 2009-2010 CVO Ултра Класик FLHTCUSE5 2010 V Род VRSCAW 2007-2010 Софтејл Рокер FXCW 2008-2009 Сопствени Возила Операции Дуна FXDSE2 2009 Ноќниот Воз FXSTB 1999-2009 CVO Софтејл Спрингер FXSTSSE3 2009 Спортските 883 Обичај XL883 C 1999-2009 Спортските 883 L XL883 L 2006-2009 Електра Глајд Стандард FLHT 1995-2009 CVO Електра Глајд Ултра Класик FLHTCUSE4 2009 CVO Софтејл Спрингер FXSTSSE2 2008 Спортските 1200 Roadster XL1200 R од 2004 до 2007 година Спортските 883 XL883 2004-2008 CVO Роуд Кинг FLHRSE4 2008 CVO Електра Глајд Ултра Класик FLHTCUSE3 2008 VRSCD најт Род VRSCD 2006-2008 Сопствени Возила Операции Дуна FXDSE 2007 Софтејл Спрингер Класичен FLSTSC 2005-2007 Софтејл Стандард FXST 1999-2007 Софтејл Двојка FXSTD 2005-2007 2000-2003 CVO Софтејл Спрингер FXSTSSE 2007 година 50-Годишнината Спортските XL50 2007 Спортските 883 R XL883 R 2005-2007 2002-2003 година Роуд Кинг Обичај FLHRS од 2004 до 2007 година CVO Роуд Кинг FLHRSE3 2007 CVO Електра Глајд Ултра Класик FLHTCUSE2 2007 VRSCR Стрит Род VRSCR 2006-2007 VRSCX VRSCX 2007 Стрит Боб EFI FXDBI 2006 година Дуна Супер Глајд Кастом EFI FXDCI 2005-2006 година Дуна Супер Глајд EFI FXDI 2004-2006 Роуд Кинг Класичен EFI FLHRCI 1998-2006 35. Годишнината Супер Глајд FXDI3 2006 година Дуна лоу Рајдер EFI FXDLI 2004-2006 Наследство Софтејл Класичен EFI FLSTCI 2001-2006 Наследство Софтејл EFI FLSTI 2006 Софтејл Делукс EFI FLST 2005-2006 Софтејл Спрингер Класичен EFI FLSTSC 2005-2006 Ноќниот Воз EFI FXSTBI 2001-2006 Софтејл Двојка EFI FXSTDI 2001-2006 Софтејл Стандард EFI FXSTI 2001-2006 Спрингер Софтејл FXSTS 1988-2006 Спрингер Софтејл EFI FXSTSI 2001-2006 Роуд Кинг EFI FLHRI 1996-1997 2000-2006 Роуд Кинг Обичај EFI FLHRSI 2004-2006 Електра Глајд Класичен EFI FLHTCI 1998-2006 1996 Електра Глајд Ултра Класик EFI FLHTCUI 1995-2006 CVO Електра Глајд Ултра Класик FLHTCUSE 2006 Електра Глајд Стандард EFI FLHTI 2003-2006 Стрит Глајд EFI FLHXI 2006 VRSCA V Род VRSCA 2002-2006 Сопствени Возила Работење V Род VRSCSE2 2006 година Дуна Супер Глајд Спорт FXDX 1999-2005 CVO Електра Глајд FLHTCSE2 2005 VRSCB V Род VRSCB 2004-2005 Сопствени Возила Работење V Род VRSCSE 2005 CVO Софтејл Двојка FXSTDSE2 2004 CVO Електра Глајд FLHTCSE 2004 година Дуна Супер Глајд Т Спорт FXDXT 2001-2003 Наследство Спрингер FLS 2003 Наследство Спрингер EFI FLSTSI 2001-2003 CVO Софтејл Двојка FXSTDSE 2003 Спортските 1200 Спорт XL1200 S 1996-2003 Спортските 1200 XLH1200 1988-2003 Спортските 883 XLH883 1986-1992 1994-2003 Спортските 883 Hugger XLH883 HUG 1988-2003 CVO Роуд Кинг 2 FLHRSEI2 2003 Наследство Спрингер FLSTS 1997-2002 CVO Роуд Кинг FLHRSEI 2002 година Дуна Супер Глајд Конвертибилна FXDS CONV 1999-2000 Сопствени Возила Операции FXR4 FXR4 2000 Сопствени Возила Операции FXR2 FXR 1999 Сопствени Возила Операции FXR3 FXR3 1999 година Дуна Конвертибилна FXDS CONV 1995-1998 Лошо Момче FXSTSB 1995-1997 Електра Глајд Ултра Класик FLHTCU 1997 Наследство Софтејл Посебни FLSTN 1994-1996 Ултра Класик Турнеја Планирам EFI FLTCUI 1996 Спортските 883 Делукс XLH883 DLX 1989-1995 Ултра Класик Турнеја Планирам FLTCU 1989-1995 Дуна лоу Рајдер Конвертибилна FXDS CONV 1990-1994 лоу Рајдер Обичај FXLR 1987-1994 FXR Супер Глајд FXR 1986-1994 Електра Глајд Роуд Кинг FLHR 1994 лоу Рајдер Спорт Издание FXRS СП 1991-1993 Наследство Софтејл Носталгија FLSTN 1993 Електра Глајд Спорт FLHS 1987-1993 1984 година Дуна Daytona FXDB 1992 година Дуна Глајд Кастом FXD 1992 година Дуна Глајд Кастом FXDC 1992 лоу Рајдер FXRS 1986-1992 Спорт Планирам FXRT 1984-1992 Sturgis.

Тип На Објект:
Костец
Бренд Име:
TCMT
Објектот Дијаметар:
0inch
Име На Модел:
XF2906117x2
Објектот Ширина:
0inch
Објектот Висина:
0inch
Материјал Тип:
Метал
Објектот Должина:
0inch
Објектот Тежина:
0kg
R

Додатоци на производи