.

.

Компатибилен со BCI,Imvivo,Mennen,Nellcor и Critikon на Spacelab-Јута IBP Трансдуцерот Адаптер кабел,6pin да 4pin.

Компатибилен со BCI,Imvivo,Mennen,Nellcor и Critikon на Spacelab-Јута IBP Трансдуцерот Адаптер кабел,6pin да

DEN 1188.00
DEN 1584.00
-25 %
Од стока

R

Додатоци на производи