.

.

3pcs Замена Хлапак Главата за HQ8 HQ8825 HQ6073 PT720 PT725 PT890 AT890 Црна

3pcs Замена Хлапак Главата за HQ8 HQ8825 HQ6073 PT720 PT725 PT890 AT890 Црна

DEN 468.00
DEN 623.52
-25 %
Од стока


Карактеристики :
- Пакет :
• 3x Хлапак Главата (Чешел + Машина) без пакет
Опис :
- Нови, Без Пакет .
- Име на производ : Хлапак главата замена (Машина + Чешел)
- Без пакет
- Лесен за инсталирање
- Чистење на жилет пред да инсталирате
- Ве молиме бидете сигурни дека и вашите жилет модел
- Компатибилен со HQ6071 HQ6073 HQ8445 HQ8825 HQ8830 HQ8845 HQ8850 HQ8865 HQ8870 HQ8875 HQ8880 HQ8885 HQ8890 HQ8894 HQ6090 HQ6075 HQ7320 HQ7340 HQ7360 HQ7380 HQ7390 HQ7100, HQ7140, HQ7160, HQ7180, HQ7200, HQ7240, HQ7290, HQ7742, HQ7760, HQ7762, HQ7780, HQ7782, HQ8830, HQ8850, HQ8870, HQ8880, HQ8882, HQ8890, HQ8894, HQ7300, HQ7320, HQ7340, HQ7360, HQ7380, HQ7390, HQ7740, AT750, AT751, AT890, AT891, HQ7120, HQ7141, HQ7142, HQ7143, HQ7165, HQ7260, HQ7310, HQ7330, HQ7350, HQ7363, HQ7800, HQ7890, HQ8445, HQ8825, HQ8845, HQ8865, HQ8875, HQ8885, HQ8893, PT730, PT735, PT860, PT870 PT720 PT725

R

Додатоци на производи