.

.

18pcs квалитет дрво плови со кутија buoyage поставите overstretches Crucian крап шамандура Храбар крап плови Carbonized лебди Интегрирани плови

18pcs квалитет дрво плови со кутија buoyage поставите overstretches Crucian крап шамандура Храбар крап плови

DEN 2349.60
Од стока

Должина : 37-40cm лебди : 1.5-4g

R

Додатоци на производи