.

.

40A 99% Врв MPPT Ефикасност LCD Соларни Задолжен Контролор 12V 24V 48V соларен Панел батерија полнач регулаторот 40A SAKO

40A 99% Врв MPPT Ефикасност LCD Соларни Задолжен Контролор 12V 24V 48V соларен Панел батерија полнач регулаторот

DEN 9430.00
DEN 10032.00
-6 %
Од стока

R

Додатоци на производи