.

.

10A 12V 24V PWM Соларни задолжен контролор со LC Дисплеј, Автоматски Систем за Идентификација &Температурна Компензација

10A 12V 24V PWM Соларни задолжен контролор со LC Дисплеј, Автоматски Систем за Идентификација &Температурна

DEN 6480.00
Од стока

Било charne на состојбата на полнење (СПЦ) со низок статус е addtionally сигнализираа acoustically.4 V (25 °C) Главни полнење 14. Нисконапонски Исклучување Функција
Контролорот има 5 различни режими за заштита на батеријата од тоа да биде длабоко празни. Производ Примена на цртање :
Дел 6.6 V (25 °C), 2 h,
Активирање : батерија напонско
Длабоко празнење заштита :
State-of-индикатори зависат од
Напон зависат од :
Адаптивно :
Повторно да го вклучите ниво :
A : 11.0 V Undervoltage заштита 10.
Режим 5 : Откачете во 11. Параметар Табела Модел CXN10 CXN20 CXN40 Систем напон 12/24 V автоматско признавање Max.4 V (по номинална оптоварување тековната ) до 11. На datalogger се собира 1 година перформансите на вашиот PV систем, вклучува Max.
Режим на 3 : Откачете во 11. Во прилог на софистицирани PWM полнење регулатива со интегриран температурна компензација, на CX контролори обезбеди значителна екранот, програмирање, и безбедност на функции. на висина од 4. Функција На Опис
1.5 V за 12 V систем, 21 V за 24 V систем, 42 V за 48 V систем
>>Текот curent заштита
>>Кратки-коло заштита
>>Обратна поларитетот заштита
>>Overtemperature заштита
Дел 4.10 A 12 V 24 V PWM Соларни задолжен контролор со LCD, Data logger, програмирање, Автоматски Систем за Идентификација &Температурна Компензација
Дел 1.0 V fised амбиент.2 V во зависност од оптоварување тековната и претходните циклуси на полнење.000 метри надморска височина Батерија тип Доведе киселина (ГЕЛ, AGM, поплавени) Max жица пресек До 16 mm2 Min жица пресек 2mm2 4mm2 10mm2 Тежина 168 г 179 g Димензии (Ш x В x Д) x 92 93 x 38 mm Тип на заштита IP22
Дел 5. Заштита на функција
>>Overvoltage заштита :
Батерија напонско контролиран, на наполнетост на батеријата контролирани, adaptive контролирани.
Длабоко празнење заштита на функција може да биде поставено на пет различни начини : две напон-контролирани, две СПЦ контролирана, или еден адаптивни (батеријата длабоко празнење заштита). панел напон
(Overvoltage заштита од varistor)
30 V во 12 V систем
50 V во 24 V систем
Температурна компензација
(Задолжен напон)
-25 m V/К во 12 V
-50 m V/К на 24 V Сопствена потрошувачка Заземјување Негативни заземјување температурата -40 до +50 °C (-20 °C : LC дисплеј) Макс.Максимална животниот век на батеријата.8 V (25 °C), 2 h
Активирање : батерија напонско Изедначување 14. Батеријата состојба на полнење е јасно прикажана со помош на бар граф, како и енергетските текови од и кон батеријата и товарот статус (на пример, преоптоварување, оптоварување краток спој). полнење на сегашните и max. Производ функција
>>Изградена-во 1 година data logger за системот за анализа
>>LC дисплеј
>>Екранот се покажува на полнење и празнење статус, акумулатор на спц, оптоварување услови
>>Load disconnect prewarning со акустична сигнал
>>Load статус индикација
>>Избере меѓу пет товарот исклучите алгоритми
>>Четири-фаза PWM полнење алгоритам со интегриран температурна компензација
>>Protected терминали (до 16 mm2 жица големина)
>>Целосна електронска заштита
>>Програмабилни nightlight функција
Дел 3.9 V (без оптоварување тековната).
Режим 4 : Откачете at11. Режим со пониски исклучувањето точка. Производ Вовед
На CX серија нуди извонредни можности во оваа класа.75 V (без оптоварување тековната).0 V (по номинална оптоварување тековната ) до 11. Соодветно ако passby товари нерешено струја директно од батеријата. полнење/оптоварување тековната 10 A 20 A 40 A Плови полнење 13.5 V фиксна амбиент. Оваа адаптивни режим на води за подолг живот на батеријата, бидејќи тоа им овозможува обновување на батеријата со целосна надополнување.
Систем услови се прикажани како што следува : процентот одговара на расположливата енергија, додека Нисконапонски Исклучување во однос на целосно наполнетата батерија. Во нормална работа на товари може да се вклучува и исклучува со притискање на копчето. Режим со сила да го извадите точка. (дневник) Зголемете ја полните
14.0/22 V
Б : 11. батеријата напон, батерија состојба на полнење, макс.

R

Додатоци на производи