.

.

40A 24V 48V PWM Соларни задолжен контролор со LC Дисплеј, Автоматски Систем за Идентификација &Температурна Компензација

40A 24V 48V PWM Соларни задолжен контролор со LC Дисплеј, Автоматски Систем за Идентификација &Температурна

DEN 8107.68
Од стока

40 A 24 V 48 V PWM Соларни задолжен контролор со LCD, Data logger, програмирање, Автоматски Систем за Идентификација &Температурна Компензација
Дел 1.5 V за 12 V систем, 21 V за 24 V систем, 42 V за 48 V систем
>>Текот curent заштита
>>Кратки-коло заштита
>>Обратна поларитетот заштита
>>Overtemperature заштита
Дел 4.6 V (25 °C), 2 h
Активирање : батерија напонско Изедначување 29.2 V во зависност од оптоварување тековната и претходните циклуси на полнење. Параметар Табела Модел CX4820 CX4840 Систем напон 24/48 V автоматско признавање Max.0/44 V
Б : 23/46 V
22. Соодветно ако passby товари нерешено струја директно од батеријата.
>>Overvoltage заштита : 15.9 V (без оптоварување тековната). (дневник) Зголемете ја полните
28.
Режим на 3 : Откачете во 11.
Режим 5 : Откачете во 11. полнење/оптоварување тековната 20 A 40 A Плови полнење 27. Батеријата е cycled подлабоко, ова може да го скрати животниот век на батеријата. Оваа адаптивни режим на води за подолг живот на батеријата, бидејќи тоа им овозможува обновување на батеријата со целосна надополнување. Екранот на функцијата :
Во нормална работа на владата на контролер прикажува состојбата на полнење(avaiable енергија) fo на батеријата. Нормална работа на владата за добра батерија заштита
Режим 2 : Откачете во 11.5 V за 12 V систем, 31 V за 24 V систем, 62 V за 48 V систем
>> Undervoltage заштита : 10. Функција На Опис
1.
Ова е indicaed во екранот : 2.
Длабоко празнење заштита на функција може да биде поставено на пет различни начини : две напон-контролирани, две СПЦ контролирана, или еден адаптивни (батеријата длабоко празнење заштита).000 метри надморска височина Батерија тип Доведе киселина (ГЕЛ, AGM, поплавени) Max жица пресек До 16 mm2 Min жица пресек 4mm2 10mm2 Тежина 365 g Димензии (Ш x В x Д) 110 x 92 x 58 mm Тип на заштита IP22
Дел 5. Datalogger
На CX cntroller обезбедува вграден во datalogger. Производ Примена на цртање :
Дел 6.75 V (без оптоварување тековната). батеријата напон, батерија состојба на полнење, макс. Било charne на состојбата на полнење (СПЦ) со низок статус е addtionally сигнализираа acoustically. Заштита на функција
>>Overvoltage заштита :
Батерија напонско контролиран, на наполнетост на батеријата контролирани, adaptive контролирани. Перформансите на системот лесно може да се анализираат со овие историски податоци, на тој начин помагајќи ти да се знае вашиот PV систем подобро.0 V fised амбиент. Производ Вовед
На CX серија нуди извонредни можности во оваа класа. Производ Цртање :
Дел 7. Пет текот на испуштање заштита операција режимот да може да биде слободен поставување на три режими на контрола.2 V Overvoltage заштита 31. Во прилог на софистицирани PWM полнење регулатива со интегриран температурна компензација, на CX контролори обезбеди значителна екранот, програмирање, и безбедност на функции. Акустична аларми се вградени и програмабилни nightlight функција, како и. оптоварување тековната, итн.6 V (25 °C), 30 мин.0 V Undervoltage заштита 21/44.8 V (25 °C) Главни полнење 28. полнење на сегашните и max. Во нормална работа на товари може да се вклучува и исклучува со притискање на копчето. Нисконапонски Исклучување Функција
Контролорот има 5 различни режими за заштита на батеријата од тоа да биде длабоко празни.
Mode 1 : Откачете во 11. Режим со сила да го извадите точка.4 V (по номинална оптоварување тековната ) до 11.5 V фиксна амбиент.

R

Додатоци на производи