.

.

50pcs 10# 10#-24 Јаглероден Челик, Бели Zine Позлатен unc завршетоци со НАС Стандард Крупни Тешки Prevailling вртежен момент Хексагонални Вметнете Заклучување Орев Најлон

50pcs 10 10-24 Јаглероден Челик, Бели Zine Позлатен unc завршетоци со НАС Стандард Крупни Тешки Prevailling

DEN 287.52
Од стока

Имаме долг одмор, бидејќи на Кинески Пролетниот Фестивал од сега па до крајот на февруари 最少5个字符
50pcs 10# 10#-24 Јаглероден Челик, Бели Zine Позлата UNF НИ Стандард Тешки Prevailling Torque Type Хексагонални Хексадецимален Вметнете Заклучување Орев Најлон
最少5个字符 公制英制螺纹牙距表 公制 牙距 英制
美制 称呼 牙数 粗牙 细牙 极细牙 粗牙 细牙 韦氏牙 М3 0.5 0.35 4# 1.9 40 48 М4 0.7 0.5 6# 3.5 32 40 М5 0.8 0.5 8# 4.2 32 36 M6 0.75 1.0 10# 4.8 24 32 M7 1 0.75 12# 5.5 24 28 М8 1.25 0.75 1.0 1/4 6.35 20 28 20 M10 1.5 1.0 1.25 5/16 7.94 18 24 18 М12 1.75 1.5 1.25 3/8 9.53 16 24 16 M14 2.0 1.5 1.0 7/16 11.11 14 20 14 М16. 2.0 1.5 1.0 1/2 12.7 13 20 12 M18 2.5 2.0 1.5 9/16 14.29 12 18 12 M20 2.5 2.0 1.5 5/8 15.86 11 18 11 M22 2.5 2.0 1.5 3/4 19.05 10 16 10 M24 3.0 2.0 1.5 7/8 22.23 9 14 9 M27 3.0 2.0 1.5 1 25.4 8 12 8 M30 3.5 3.0 2.0 最少5个字符

R

Додатоци на производи