.

.

4.3 LQ043T3DW01

4.3 LQ043T3DW01

DEN 701.00
DEN 960.00
-27 %
Од стока


Цена потврда : во продавница, цените на стоките за купување на количина, сите чинители на пазарот, и се менуваат од време на време, про фотографирани пред и по продавница истрага потврда, а потоа фотографиран производи.
Потврда за прием : кревка производи треба да бидат проверени пред потпишувањето , Мора да кога курир пред отвори пакетот внимателно проверете дали производот е оштетен, ако се оштетени, ве молиме веднаш обратете се на продавница, како што по приемот и најде да има прекршители на проблемот, не се под гаранција.
Услуги на клиентите : потврди производот е примена ве молиме тест во два дена, ве молиме да не го раскинам продавница кога тестирање на folio етикета искинати исклучување за безбедност, бидејќи знакот за два дена по тестот е завршена, повеќе од третина дена (вклучувајќи трети дена) на овој магазин не е одговорен.
Ви благодарам за вашата соработка, ви посакувам среќен шопинг!
Ако нешто тргне надвор, на Интернет може да не контактирате, ве молиме јавете се!!
Контакт број 13418452149 15989558067
42002

R

Додатоци на производи